The Fuck Y'all Walk Around Like Ya Saying Something?!

Unde-s?

My photo
Where are you? - In Midflight., Which State is that? - It's a State of Mind.

Tuesday, November 11, 2008

Parodie de Recomandat


Mike Myers a scos o noua capodopera tipica stilului sau molipsitor de comedie, si sincer am ras de ma dureau muschii fetei si ai abdomenului urmarind relativ recentul The Love Guru !
Numai pentru scena din poza atasata acestui articol sugerez sa vizionati acest film, desi daca sunteti putin bascalie si intelegeti gagurile din limba engleza (traducerea din subtitrari nu e mereu pe masura replicilor originale in engleza) va veti prapadi de ras si la multe alte secvente. Am prins un "screen capture" si nu m-am putut abtine sa nu il postez, desi ar fi si scenele care fac misto de "bollywood" bune de mentionat, sau ceva ceva cu elefantii :D

Daca ati vazut filmul, lasati-va parerea in ce mod gasiti de cuviinta. Si avertizare la "rating"-ul de pe IMDB si la comentariile boilor cu conturi premium: mie mi se par niste oligofreni plictisiti acesti destepti ai lu' peshte prajit atunci cand pretind sa fi identificat cel mai prost film din istorie intr-o comedie, film de actiune sau o drama bunisoara, dar ridica in slavi alte rahaturi care nu merita nici un scuipat... nu fiti OI! nu va luati cu turma si apreciati singurei calitatea unui film, dupa gusturile si simtul vostru propriu critic!
Vizionare Placuta
Marishka Hargitay!TM

2 comments:

Anonymous said...

nu am urmarit filmul dar daca spui cva este atat de amuzant incep sa fiu tentata;))

D.V.A. said...

oh, mersi, inseamna ca denot o anumita incredere daca imi urmezi sugestia :) multumesc frumos

Arhiva

Cine ma baga in seama: